SPARA 50%. TOTALT 9.980:- inkl. moms. (Logga in för att fullfölja ditt köp om du redan har ett konto hos oss).

Sekretess och användarvillkor. När jag går med i Miljonbolagsklubben, så godkänner jag att Ladylegend Media AB får filma, fota och i text och bild berätta om mig och min business i deras marknadsföringskanaler med syftet att sprida mig och ladylegend media i Sverige och utomlands. Jag har 30 dagars ångerrätt om jag kan uppvisa att jag gått onlinekurserna genom att ta bilder på ifyllda arbetsböcker och ha deltagit på coachningen utan att det gett mig något, ska jag meddela detta till [email protected] inom 30 dagar. Vid delbetalning godkänner jag även 12 mån bindningstid. I Miljonbolagsklubben gäller även strikt sekretess som innebär att jag inte får dela Ladylegend Media AB's och andras deltagares företagsinformation, känslig information, metoder och mallar utan att först be om tillåtelse. Mina loginuppgifter får heller inte delas till tredje part än jag som deltagare. Bryts sekretessen kan jag komma att bli skyldig Ladylegend Media AB eller den deltagare som det berör ett prisbasbelopp. Jag lovar även att behandla alla deltagare med vänlighet och respekt och kan tas ut ur programmet med omedelbar verkan om kränkning uppstår utan återbetalning. Jag är införstådd med att jag är 100% ansvarig för mina resultat och implementering av Ladylegend Media AB's strategier, mallar och metoder. 

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

OBS! Logga in för att fullfölja ditt köp om du redan har ett konto hos oss.

VAD SOM INGÅR I MILJONBOLAGSKLUBBENS AFFÄRSUTVECKLINGSPROGRAM:

 • Miljonbolagsprogrammet Online där vi steg-för-steg:
  FAS 1
  - Uppgraderar ditt miljonbolagsmindset och gör dig till en effektivare entreprenör.

  FAS 2 - Paketerar och designar dina produkter och tjänster, samt personliga varumärke för att sticka ut. 

  FAS 3 - Digitaliserar din synlighet och marknadsföring för både organiskt och betald content, såsom exempelvis Facebook annonsering, emailkampanjer, webbinarieroch sociala medier inlägg. 

 • Månatlig Miljonbolagscoachning med Benjamas Pluma på ZOOM så du inte fastnar ensam med utmaningar i din business. Allt spelas in så du kan kolla på Replay.

 • Kontinuerliga Expert & Mentorsessioner Online där vi bjuder in experter och låter de berätta om sina bästa sälj-och marknadsföringsstrategier.

 • Miljonbolagsklubbens Businessnätverk av drivna och upplyftande kvinnor som du från hela Sverige.